Școala noastră

#Școala noastră

Şcoala Gimnazială „Dragoş Marin” din comuna Ştefan cel Mare, funcţionează din anul 1928. Şcoala dispune de mobilier şcolar personalizat pentru fiecare elev în toate sălile de clasă, birouri speciale în cabinetul de informatică , mobilier nou în centrul de documentare şi informare sponsorizat de FORDOC. Orele de educaţie fizică se desfăşoară în sala de sport construită în anul 2008 . Are arondată ca structură Grădiniţa cu program normal nr.1. 

dsc09380
#Misiunea școlii


Fiecare din elevii noștri poate fi un geniu. Ținem cont de acest aspect căutând talentul și cheia pentru a-l elibera. În același timp educăm toși elevii pentru a fi buni cetățeni europeni și le dezvoltăm un comportament ecologic, atât de necesar în vremurile prezente.

#Viziunea școlii


"Educația este îmblânzirea unei flăcări, nu umplerea unui vas" - SOCRATE

Plecând de la acest citat ne concretizăm acțiunile pentru dezvoltarea armonioasă a fiecărui elev din școală, să-i sădim încrederea în sine, să îl încurajăm să se manifeste liber și să îl ajutăm să descopere că, prin muncă asiduă, cu talent și perseverență, poate deveni "cel mai bun".

#Director

xxxx - prezent

Florescu Ionela - Georgiana

Profesor

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
Scroll to Top